LET OP!


Wij zijn

badges EN patches.


Deze domeinnaam hebben wij al sinds

13-06-2012

Badges & Patches is een onderdeel van

de Borduurshop BV

en wij borduren al sinds 1988 hobbymatig en sinds 1996 bedrijfsmatig. Wij waren zelfs de eerste die per stuk kraamcadeaus kon leveren met babykado.com (een hele vroege website toen men nog sprak van http dubbele punt slash slash www punt babykado punt kom) op markten en braderieën.

Wij borduren en bedrukken zelf. Wij maken zelf ook borduur en druk bestanden. (digitaliseren / punchen) Daardoor hebben wij heel erg veel kennis en ervaring in huis. Omdat wij alles zelf kunnen, zelf doen, maar ook jaren lange samenwerking hebben met naai, borduur en bedruk ateliers in Pakistan, India, en China. Jaren lange samenwerking en ervaring die wij met hen delen. U doet zaken met ons in Nederland, volgens Nederlandse en Europese wetgeving. Wij leveren een kwaliteit waar wij eerlijk over zijn en achter kunnen staan.

Wij zijn NIET badges-patches.nl geregistreerd

18-02-2017

Voor zover wij weten is dit iemand die onze naam misbruikt, vanuit huis werkt en niet zelf borduurt en drukt. Dat hoeft geen probleem te zijn. Er zijn hele goede affiliate marketeers in de wereld. Maar wij ontvangen wel eens klachten en afgewezen offertes van mensen die wij niet hebben geholpen. Dat is erg vervelend, maar wij kunnen u niet helpen wanneer u bij badges-patches een offerte heeft aangevraagd of borduurwerk heeft gekregen waar u niet blij mee bent. Wij zijn NIET verantwoordelijk voor de kwaliteit van badges-patches, maar wel voor de kwaliteit van badges EN patches.


Uiteraard kunnen wij ook een offerte uitbrengen.
Wellicht dat wij u wel goed van dienst kunnen zijn.

U bent van harte welkom aan de;

Virulyweg 29D

7602RG Almelo
Overijssel / Nederland


Ma t/m Do. 09:00 – 17:00
Vr. 09:00 tot 12:00
12:30 tot 13:00 pauze


Of neem even contact op via;

Tel.: (+31)(0)546 – 657 760
Wh.App: (+31) (0)613 – 048 399

Live chat (openingstijden)
[email protected] / [email protected]