(+31)(0)546 – 657 760 [email protected]

Kant & klare opstrijk badges

Wij produceren zelf in ons atelier in Nederland en in China, badges op maat. Maar wij kunnen geen geweven of geborduurde badges per stuk produceren. Onze machines zijn productiemachines en geen stukgoed machines. Geborduurd maken wij minimaal 4 kleine (tot +/- 18cm breed) of 2 grote (18+ cm tot 36cm breed) badges. Geweven minimaal 100 stuks. Wilt u dus een patch laten maken per stuk, moet u helaas een hobbyist zoeken. Sorry.

Maar… van de kant en klare opstrijk badges kunnen wij wel geweven of geborduurde badges per stuk leveren.

Er zijn veel standaard badges, patches of emblemen die vooruit kunnen worden gemaakt die op kleding gemaakt kunnen worden als fashion statement of als toevoeging op iets wat u zelf graag doet of wilt laten zien. Bijvoorbeeld vlaggen, een kant en klare “skull” of motor patch op uw racekleding, een plaatje van een roze eenhoorn op de jas van uw kind, een auto. Of wanneer u werkt in de particuliere beveiliging en u heeft een vpb veiligheidslogo nodig. Ook die is redelijk standaard en kunnen wij dus kant en klaar leveren. Die hoeven wij niet in opdracht te borduren, maar die kunnen wij in massa maken in de stille uurtjes.

 

De site is klaar. Maar aan DEZE pagina sn met name de shop, wordt gewerkt. Kant en klare opstrijk badges zijn voor ons als produktie bedrijf dat in opdracht badges maakt, momenteel nog even bijzaak. Vandaar dat er nog geen link op deze site, naar deze pagina te vinden is. Google is soms wat voorbarig met cachen van pagina’s. Excuses daarvoor. Maar wij zijn u wel graag van dienst. Kijk gerust even rond op de site (de pagina’s werken verder prima) of  neem even contact op en laat ons uw wensen weten.

 

Binnenkort vindt u hier een shop met kant & klare badges. Badges die wij niet speciaal voor u hoeven te maken en daardoor snel en voordelig kunnen leveren.

  • Chenille varsity badges
  • Geborduurde badges
  • Geweven badges

 

 

bel ons
WhatsApp chat