LET OP!

U bent hoogstwaarschijnlijk via google en een oude link op een oude site van badges en patches gekomen. Klik hier voor de huidige site van badges en patches.

De goedkoopste en beste Badges en Patches

is een informatieve site van borduuratelier de Borduurshop.

           
 

Borduurshop site

Kosten

Offerte

Contact

 
     
 
  • Badge
  • Patch
  • Embleem
  • Insigne
Hoe het ook genoemd wordt, als het geborduurd moet worden zijn wij de goedkoopste.  
En natuurlijk mag u van ons de zelfde kwaliteit als van de duurste verwachten!
 
Plastic / metalen badges en pins
Promotie kleding catalogus
 
 
       Wat zijn BADGES?  
       Wat zijn PATCHES?  
       Wat zijn EMBLEMEN?  
       Wat zijn INSIGNES?  
 
Wat is het verschil tussen geborduurde of bedrukte badges, patches, emblemen en isignes?
 
     
 

Een borduring geeft uw (bedrijf) naam of logo een exclusieve uitstraling.

Een borduring is over het algemeen duurzamer dan een bedrukking. Het garen welke wij gebruiken is kookwas en chloor bestendig. (denk b.v. aan kok’s kleding die warm gewassen moet kunnen worden.  Dat geldt niet voor bedrukken. Een borduring kan direct op uw kleding, textiel, cap o.i.d. geborduurd worden, maar ook als badge gemaakt worden die vaak weer herbruikbaar is omdat de kwaliteit van het borduurwerk in veel gevallen hoger is dan die van kleding, textiel etc.

Er kan op allerlei soorten textiel geborduurd worden; denk daarbij eens aan handdoeken, slabben, caps, T-shirts, bodywarmers, shawls, mutsen, jassen, overalls, maar borduren kan bijvoorbeeld ook op paardendekens, tassen en leer. Kortom de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Echter…,

In sommige gevallen is het niet verstandig te borduren. Dit kan zijn in het geval dat uw logo schaduwen bevat. Of kleur overlopen, of wanneer uw logo een foto is. Of wanneer de borduring/bedrukking zeer groot moet zijn. Wij borduren tot 30cm op kleding, maar wanneer uw logo een borduur “plakkaat” zal worden, adviseren wij bedrukken. Uw kleding moet natuurlijk wel draagbaar (soepel) blijven. En in sommige gevallen zitten er zoveel steken in een borduurwerk, dat het ten opzichte van bedrukken te duur zal worden. Ook dan adviseren wij bedrukken.

LET OP! Dat wil niet zeggen dat borduren automatisch duurder is dan bedrukken. Dat is zeker niet het geval.

Wij kunnen borduren, maar kunnen ook bedrukken. En wij leveren zelfs metalen badges e.d. En in het geval van zeer grote aantallen hebben wij zeer goede contacten met een collega in China. Daar zijn voor grote aantallen de prijzen vaak lager. De levertijd is soms iets langer, maar over het algemeen ook binnen een paar weken te realiseren.

 
 
 
 
 
Contact en adres gegevens

Nijreesdwarsweg 1B - 760pPC  Almelo

Tel.: (+31)(0)546 657 760
Fax: (+31)(0)848 823 503

maandag t/m donderdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

vrijdag van 9 tot 12
 
Van 12:30 tot 13:30 gesloten i.v.m. pauze
 
deborduurshop[at]gmail.com
 

home