(+31)(0)546 – 657 760 [email protected]
Niet zomaar patches laten maken of badges laten maken Het Meesterschap Achter Badges en Patches Waarom Kwaliteit en Kennis Tellen

De Kunst van Badges en Patches bij Badgesenpatches.nl

Sinds de oprichting in 1996 door Marieke Lubach, heeft ons bedrijf “Badges en Patches” een reputatie opgebouwd die ongeëvenaard is in de wereld van geborduurde, geweven, bedrukte, en combadges (een combinatie van technieken). Marieke, met haar achtergrond in mode en textiel, begon dit avontuur als een hobby die uitgroeide tot een bloeiend bedrijf. Onze unieke aanpak onderscheidt ons aanzienlijk van de concurrentie.

Uniek in Elk Detail

Wat ons uniek maakt, is niet alleen onze vermogen om intern te produceren, onze jaren lange kennis en ervaring, maar ook onze jarenlange relaties met vertrouwde partners in China en Pakistan. Deze internationale samenwerkingen stellen ons in staat om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden zonder ooit op kwaliteit in te leveren.

We vergelijken ons aanbod graag met het verschil tussen een fastfoodketen en een fijn restaurant; beiden serveren eten, maar de kwaliteit en aandacht voor detail variëren enorm.

Ons Geheim: Kennis, Ervaring en Service

Onze expertise gaat verder dan het productieproces. Met diepgaande kennis van mode en textiel (opleiding mode en kleding inclusief Detex) bieden we ongeëvenaarde service en advies, essentieel voor klanten die nieuw zijn in de wereld van badges en patches. Onze benadering is proactief en persoonlijk; we weten de juiste vragen te stellen en essentiële informatie van onze klanten te verkrijgen om de perfecte producten te leveren.

Waarom Kiezen voor Badgesenpatches.nl?

 1. Expertise sinds 1996: Onze lange geschiedenis betekent diepgaande kennis en ongeëvenaarde ervaring.
 2. Eigen productie en internationale partners: Dit zorgt voor flexibiliteit, snelheid, en kwaliteit tegen eerlijke prijzen.
 3. Persoonlijke service: Wij geloven in het belang van goed contact met onze klanten om de beste resultaten te garanderen.
 4. Onwrikbare kwaliteit: We leveren niet in op kwaliteit. Onze producten en diensten staan boven de rest, wat resulteert in tevreden klanten zonder klachten.

Badges en Patches is een onderdeel van De Borduurshop BV

 

De Betekenis van Badges en Patches

Een patch is bedoeld voor reparatie of decoratie, terwijl een badge wordt gebruikt voor promotie, ondersteuning, het aantonen van rang, of identificatie. Bij Badgesenpatches.nl beheersen we beide kunsten tot in de perfectie. (badge of patch)

Wij kunnen beide maken. (met uitzondering van de patch als het gaat om een server patchen, of een stuk software patchen. Dat heeft niet met textiel patches te maken 🙂  )

badge-patch-van-badges-en-patches-laten-maken-combadges_combinatie_drukken_borduren

Slotgedachte

Ons doel is niet alleen om voor u de gewenste patch of badge te leveren. Wij streven ernaar om een stukje van ons meesterschap, kennis, en passie te delen. Of het nu gaat om het ondersteunen van uw merk, het vieren van prestaties, of het personaliseren van kleding, badgesenpatches.nl staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, en service.

Laten we samenwerken om uw visie tot leven te brengen.

CONTACT:

 • Laat hierboven weten wat uw deadline is. Misschien kan het tussendoor gemaakt worden. Wij maken geen spoed orders meer. Spoed orders zorgen voor stress en vallen vaak buiten de gangbare processen en procedures waardoor fouten mogelijk zijn. Wij willen geen fouten maken en maken uw order in dat geval liever niet.
  Wanneer u geen precieze aantallen weet, is een schatting ook welkom.
 • (gewenst formaat bijvoorbeeld, of wellicht heeft u nog andere info die van belang kan zijn?)
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpeg, tiff, psd, eps, svg, cdr, cmx, ai, pdf, svg, gif, bmp, png, jpg, dxf.
  PAS OP! Wij ontvangen soms concept logo's. Dus logo's die weer gaan veranderen. Meldt dit a.u.b. van te voren duidelijk. (bij bericht) Als wij twee logo's van u hebben is de kans dat het mis gaat namelijk groter dan wanneer wij 1 correct logo hebben.
 • U bent een mens en geen bot? Selecteer dan a.u.b.; boom.

Samenvatting:

Bij Badgesenpatches.nl specialiseren we ons in het creëren van op maat gemaakte, hoogwaardige badges en patches, die een breed scala aan behoeften dekken.

 

Uw behoefte komt eerst en communcatie is daarbij een sleutelwoord.

Wij leveren niet in op service en kwaliteit tenbehoeve van een goedkoop product.

Onze diensten omvatten het bedrukken en borduren van naambadges, waardoor uw merk of boodschap opvalt. Of u nu interesse heeft in badges met logo, bedrukte badges, of geweven badges, ons team gebruikt geavanceerde technieken om elk product te perfectioneren.

 

We zijn ook experts in het vervaardigen van textiel emblemen en patches, ideaal voor kleding, werkkleding, of promotionele doeleinden. Onze mogelijkheden omvatten het borduren van logo’s op diverse textielproducten, van caps en mutsen tot hoodies, T-shirts, sweaters, en polo’s. Daarnaast bieden we oplossingen voor bedrukte naam badges en het personaliseren van textiel badges, waardoor we een one-stop-shop zijn voor al uw badge- en patch behoeften.

 

Ons aanbod strekt zich uit tot het maken van patches voor elke gelegenheid, van kleding badges tot emblemen voor werkkleding. Of u nu een badge wilt laten bedrukken, op zoek bent naar unieke badges geweven met uw ontwerp, of interesse heeft in het laten borduren van een naam of logo op kleding, bij Badgesenpatches.nl bent u aan het juiste adres.

 

Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, en service, waardoor elke klant tevreden is met de producten die wij leveren. Ontdek hoe onze passie voor borduren en bedrukken uw visie tot leven kan brengen.

bel ons
WhatsApp chat