Update De Borduurshop / Badges & Patches

Nieuwe site voor De Borduurshop BV - logo borduren, badges en patches en bedrijfskleding Nederland

Op https://badgesenpatches.nl vindt u veel informatie over geborduurde, geweven en bedrukte (sublimatie) badges. Op de http://dedorduurshop.nl vindt u van alles over borduren. Op bedrijfskleding nederland vindt u kleding en textiel en op logo-digitaliseren.nl over punchen en vectoriseren. En zo is er nog veel meer informatie van en over ons te vinden.

onze onderneming bestaat al sinds 1996 en daardoor hebben wij in al die jaren verschillende websites gehad en aan verschillende eisen voor seo moesten voldoen. Nu komt er 1 site.

Geen mooie site met prachtige sfeer plaatjes e.d., nee een eenvoudige site waar u snel op uw wijze de informatie kunt vinden die u zoekt over badges, patches, borduren van logo naam of tekst, of kleding. Zoals u het wilt, in tekst d.m.v. veel gestelde vragen, filmpjes of als potcast. Eenvoudig zoeken en snel vinden.

https://bedrukken-borduren.nl en https://kleding.bedrukken-borduren.nl zullen helemaal voor u gebouwd worden. Wij zijn er nu druk aan het werk en hopen het snel aan te kunnen bieden om u een nog betere ervaring te kunnen garanderen.

In combinatie met ons erp/crm/accounting systeem van https://gripp.com waar u binnenkort uw eigen inlog kunt krijgen, maken wij hiermee een flinke stap vooruit om u nog beter van dienst te kunnen zijn..

Niet gebouwd zodat u ons goed kunt vinden, wel gebouwd om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.