(+31)(0)546 – 657 760 info@badgesenpatches.nl

Waarom een Patch / Badge van ons?

“Wij Borduren voort op Kennis, Ervaring, Passie & Plezier. ”

Logo schild DBS - Badges en Patches

Over ons & Waarom Wij

Welkom op Badges & Patches. Wat mogen wij voor u doen?

Wij kunnen u als ervaren professioneel borduurbedrijf van textiel badges, patches, emblemen en insignes, (zowel geweven als geborduurd) en leverancier van bedrijfskleding, werkkleding of textiel, perfect van dienst zijn. En dat doen wij graag.

Marieke is haar bedrijf al in 1996 begonnen, nadat zij haar diploma mode en kleding had afgerond en door van haar borduur hobby haar werk te maken. De liefde voor haar hobby en vak garanderen een perfecte dienst en een prachtig product voor een eerlijke prijs.

Wij hebben collega’s zien komen en gaan. Maar onze kennis en ervaring, maar bovenal de passie en het plezier in het vak, hebben er toe bijgedragen dat wij tot de besten, in onze branche behoren. Wij durven zelfs te zeggen dat wij de beste zijn!

Wellicht dat u uit deze site ook al kunt opmaken dat wij zo klantgericht mogelijk proberen te werken. Uiteraard kunnen wij prima adviseren, maar helpt u ons door uw wensen zo goed mogelijk kenbaar te maken? Dan garanderen wij een goed contact, perfecte service, maar bovenal de patch / badge die u voor ogen had.

Wij hopen dat wij u dit mogen bewijzen. En daarom zeggen wij;

Welkom, wat mogen wij voor u doen?

Marieke-directie-badge-patch

Marieke Directie

The boss

Marieke is één van de beste professionals in onze branche. Niet veel collega’s hebben zoveel kennis en ervaring als haar. Ze beschikt over alle noodzakelijk kwaliteiten in onze business.

Als klein meisje was het maken van kleding en borduren al haar hobby. Het was niet meer dan logisch dat ze ook de opleiding mode en kleding zou volgen. En daarvoor behaalde zij ook branche gerelateerde diploma’s.

Met professionele ervaring sinds 1996 en haar hobby als borduurkunstenaar garandeert ze de beste kwaliteit en service. En de beste badge / patch. Maar ook wanneer u kleding of textiel nodig heeft en of dit bedrukt of geborduurd moet worden, is zij de aangewezen persoon om u te adviseren. Daarnaast houdt ze ervan om uw contact te zijn en zal haar uiterste best doen om u te voorzien van alles wat u nodig heeft en van ons mag verwachten.

Saskia-Borduren-Badges-Patches

Saskia Borduren

Prod. Manager Netherlands

If you are not satisfied, I can not sleep. I’ve been working here since 2007 and have luckily never missed a night sleep.
And that’s because I understand your badge is your business card.
That’s why it’s important to you and so it’s important to me.

Sun-Patch-Badge-China

Sun Textiel

Prod. Manager China

The world is no longer as big as before.
Through proven processes and procedures, through years of collaboration with Marieke, and with a great team of employees, we deliver Quickly and the quality you may expect.
I too am happy to be of service for your woven or embroidered textile badges

Ronald-Patch-Badge-expert

Ronald

hulpje van “de Boss”

Ronald is de Manus van alles. Hij weet van alles een beetje, maar is niet de specialist. Daarom is hij de perfecte schakel tussen Marieke en alle processen en procedures.

“We understand the importance of your badge or patch.
Good advice A beautiful product, the perfect presentation of your brand, name, or text can only be achieved by professional software, professional embroidery machines and people with experience, knowledge, training, love and fun in the field.
That’s what Badges & Patches stands for and what you can expect!”

NEEMT U CONTACT MET ONS OP?

Aarzel niet om uw vraag te stellen. Als u vragen heeft, kunt u mij bellen, mailen, of appen en tijdens werktijd met ons chatten. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op de zaak. Wel verstandig om even een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen. Ik help u graag!

Badges & Patches

Nijreesdwarsweg 1b
7609PC Almelo
Tel.: (+31)(0)546 – 657 760
Wtsapp: (+31)(0)6 130 48 399
Mail: info@badgesenpatches.nl

Bereikbaar;

Ma t/m Do. 09:00 – 17:00
Vr. 09:00 tot 12:00
12:30 tot 13:00 pauze

Bedrijfspand borduuratelier de Borduurshop BV

Bedrijfs info

K.v.k.:  56809743
Btw:: NL8523.12.386B01
Eori:: NL852312386
Duns: 490886190
Iban: NL22SNSB0871090511
Bic/Swift: SNSBNL2A

U kunt ons natuurlijk 24/7 mailen, of whatsappen. Maar wij hopen dat u er begrip voor heeft dat wij enkel tijdens de werktijden beantwoorden.
Uiteraard is ook de chat tijdens werktijden online.

(Badges & Patches is een onderdeel van de Borduurshop BV)

erkend leerbedrijf

Wij accepteren

paypal bitcoin payeer advancedCash Multisafepay idealvisa mastercard maestro american Express sofort Banking Giro Pay Mr Cash Bank Overboeking gulden dashcoin
En nog eens 11 minder bekende Cryptocurencies.

Beoordelen

Google review
Facebook review
Facebook review
Nutshell Beanies met logo geborduurd

Doordat ons bedrijf is ontstaan uit de liefde voor mode, kleding en textiel en door zowel vakgerichte diploma's alsmede praktische ervaring opgedaan sinds 1996, doordat wij zelf kunnen punchen (omzetten van uw logo naar borduurbaar bestand) en zelf in Nederland alsmede in het buitenland produceren, garanderen wij als grootste professionele leverancier van badges en patches, de beste Badges van Nederland en België voor de beste prijs

____________

Klik hier voor informatie over ons beleid omtrent duurzaam ondernemen, ethisch beleid, PMS kleuren, etc.

foute pagina ....?

foute pagina

Hallo...., uhm, sorry, dit is natuurlijk niet de bedoeling. ?

Badges & Patches is hier wel hoor..., maar de link waardoor u hier bent gekomen die is hier niet meer.

Allereerst onze excuses voor het feit dat u op deze foute pagina terecht bent gekomen.

Wij vragen ons af hoe u op deze foute pagina bent gekomen. Waarschijnlijk nog een hele oude link van Google of zo?
Onze excuses daarvoor. Wij kunnen helaas niet alles wat Google doet controleren en verbeteren. En ja hoor, ook Google weet niet alles. Als wij het in de gaten hebben, dan proberen wij er wel wat aan te doen. Maar heel af en toe stuurt Google mensen nog naar een foute pagina.

Wij zijn u natuurlijk wel graag van dienst.

  • Bent u op zoek naar een borduurder of wever van textiel badges / patches en wilt u wat meer informatie? Dan zit u hier goed. Maar u moet waarschijnlijk naar de homepage. klik dan hier a.u.b.
  • Heeft u vragen over het maken van badges, patches, emblemen, insignes e.d.? Klik dan hier a.u.b.
  • Wilt u gewoon contact met ons? Klik dan hier a.u.b.

Zoekt u een promotioneel borduurbedrjf? Kijk dan eens op deborduurshop.nl
Zoekt u promotionele kleding of textiel? Dan hebben wij 2 catalogi voor u;

  1. kleding & textiel
  2. kleding & textiel

Nogmaals onze excuses voor eventueel ongemak.

bel ons