(+31)(0)546 – 657 760 [email protected]

Waarom een Patch / Badge van ons?

“Wij Borduren voort op Kennis, Ervaring, Passie & Plezier. ”
Logo-de-borduurshop-badges-patches

Over ons & Waarom Wij

Welkom op Badges & Patches. Wat mogen wij voor u doen?
Wij kunnen u als ervaren professioneel borduurbedrijf van textiel badges, patches, emblemen en insignes, (zowel geweven als geborduurd) en leverancier van bedrijfskleding, werkkleding of textiel, perfect van dienst zijn. En dat doen wij graag.
Marieke is haar bedrijf al in 1996 begonnen, nadat zij haar diploma mode en kleding had afgerond en door van haar borduur hobby haar werk te maken. De liefde voor haar hobby en vak garanderen een perfecte dienst en een prachtig product voor een eerlijke prijs.

Wij hebben collega’s zien komen en gaan. Maar onze kennis en ervaring, maar bovenal de passie en het plezier in het vak, hebben er toe bijgedragen dat wij tot de besten, in onze branche behoren. Wij durven zelfs te zeggen dat wij de beste zijn!

Wellicht dat u uit deze site ook al kunt opmaken dat wij zo klantgericht mogelijk proberen te werken. Uiteraard kunnen wij prima adviseren, maar helpt u ons door uw wensen zo goed mogelijk kenbaar te maken? Dan garanderen wij een goed contact, perfecte service, maar bovenal de patch / badge die u voor ogen had.

Wij hopen dat wij u dit mogen bewijzen. En daarom zeggen wij;

Welkom, wat mogen wij voor u doen?

Marieke-directie-badge-patch

Marieke Directie

The boss

Marieke is één van de beste professionals in onze branche. Niet veel collega’s hebben zoveel kennis en ervaring als haar. Ze beschikt over alle noodzakelijk kwaliteiten in onze business.

Als klein meisje was het maken van kleding en borduren al haar hobby. Het was niet meer dan logisch dat ze ook de opleiding mode en kleding zou volgen. En daarvoor behaalde zij ook branche gerelateerde diploma’s.

Zij was de eerste die op kleine schaal ging borduren. Ook is ze eigenaresse van een gordijnen naaiatelier en een gordijnen winkel geweest. Met professionele ervaring als borduurster voor de promotionele industrie en werkkleding sinds 1996 en haar hobby als borduurkunstenaar garandeert ze de beste kwaliteit en service. En de beste badge / patch. Het is niet voor niets dat collega’s en vertegenwoordigers van onze leveranciers, regelmatig van Marieke’s kennis en ervaring gebruik maken.

Ook wanneer u kleding of textiel nodig heeft en of dit bedrukt of geborduurd moet worden, is zij de aangewezen persoon om u te adviseren. Daarnaast houdt ze ervan om uw contact te zijn en zal haar uiterste best doen om u te voorzien van alles wat u nodig heeft en van ons mag verwachten.

Saskia-Borduren-Badges-Patches

Saskia Borduren

Prod. Manager Netherlands

Wanneer u niet tevreden bent, kan ik daar niet van slapen.

Gelukkig heb ik sinds 2007 nog geen nacht slaap hoeven missen. En dat kan alleen doordat wij aandacht aan uw borduurwerk besteden. Ik besef mij terdege hoe belangrijk uw borduurwerk is. Het is een statement. Een visitekaartje. Hoe anderen u herinneren.

Het is dus belangrijk voor u en daarom is het belangrijk voor mij. Mijn collega’s en ik zullen daarom ons uiterste doen, om een product te leveren waar u tevreden over bent en waar wij 100% achter kunnen staan.

Sun-Patch-Badge-China

Sun Textiel

Prod. Manager China

De wereld is niet meer zo groot als voorheen.
Door bewezen processen en procedures, door jarenlange samenwerking met Marieke, en met een geweldig team van medewerkers, leveren we snel en de kwaliteit, die u mag verwachten. Ik heb dagelijks contact met Marieke en ontvang dagelijks bestanden om te borduren of weven. Ook versturen wij dagelijks, de geproduceerde badges naar badges en patches en er is dus een constante flow.

Ik ben blij u van dienst te kunnen zijn voor uw geweven of geborduurde textiel badges in aantallen boven de 50 stuks. Door de constante productie en levering, kunnen wij in China dit soort kleine aantallen al goedkoper produceren dan in Nederland. Kleine aantallen gaat nog net iets sneller in Nederland en is door het transport nog goedkoper om gewoon in Nederland bij badges en patches te maken.

Marieke en ik hebben een perfecte samenwerking bereikt. Het contact tussen ons is de afgelopen jaren een wederzijds begrip geworden. We spreken dezelfde technische taal en werken in Nederland met dezelfde technieken en bestanden als bij ons in China. Hierdoor kunnen wij foutloos, snel en goedkoop leveren.

Bestelt u uw badge bij Badges & Patches? Dan besteld u bij een Nederlands bedrijf in Nederland en dus heeft u te maken met de Europese wetgeving en garantie regelingen. Ook ontvangt altijd eerst een digitaal voorbeeld voor goedkeuring.

 

U loopt dus geen risico!

En ontvangt de badge u die heeft besteld.

Ronald-Patch-Badge-expert

Ronald

Hulpje van “de Boss”

Ronald is de Manus van alles.

Als kind van ondernemers en als zelfstandig ondernemer in Spanje, met zijn ervaring, zijn diploma’s en kennis als callcenter manager, office manager en IT trainer, weet hij van alles een beetje, maar is niet de specialist.

Daardoor is hij echter de perfecte schakel tussen Marieke en, alle medewerkers en verantwoordelijk voor alle processen en procedures. Hij is het aanspreekpunt voor administratieve zaken en personeelszaken. Doordat hij ook invalt en meewerkt in de productie, weet hij precies wat er speelt en waar nog wat ge- “tweaked” kan worden.

Ook is hij vaak de gene waarmee u chat of whatsapt en daardoor vaak het eerste contactpunt.

“We begrijpen het belang van uw badge, patch, boduurwerk of drukwerk. Wij zijn tenslotte ook zelf ondernemers die regelmatig met leveranciers te maken hebben, zoals u met ons. Wij verwachten van onze leveranciers dan ook niets anders dan u van ons mag verwachten.  Goed advies, een mooi product, de perfecte presentatie van uw merk, naam, website of  tekst.

Professionele software, professionele borduurmachines en mensen met ervaring, kennis, training, liefde maar vooral plezier voor het vak garanderen dat ook. Dat is waar Badges & Patches voor staat en wat u kunt verwachten! “

Waarom kiest u voor ons?

Wat ons betreft zijn er natuurlijk heel veel redenen om voor ons te kiezen.  Er zijn natuurlijk collega’s die net zo goed zijn als wij. Wij hebben ook niet de behoefte om namen te noemen en collega’s zwart te maken. Wij werken zelfs met een aantal collega’s prima samen. 

Hoe onderscheiden wij ons dan van onze collega’s?

 

 1. Meestal zijn wij goedkoper dan de collega’s, en toch is de kwaliteit gelijk en wij durven zelfs te zeggen, vaak beter.

“ik durfde niet direct bij jullie te bestellen, omdat jullie goedkoopste offerte uitbrachten”.

“Maar de badges zijn van perfecte kwaliteit en wij komen zeker terug”.

 1. 25 jaar kennis en ervaring! U profiteert daar van;
 • Wij hebben bijna alles al eens meegemaakt en zo goed als elke vraag is al eens beantwoord en ieder probleem al eens opgelost.
 • Snelle, goede, heldere communicatie (geen 30 mails en 20 telefoon gesprekken waar u niet op zit te wachten. (en wij ook niet)
 • Begrip voor uw wensen en wij kunnen goed met u meedenken
 • De kwaliteit die u mag verwachten
 • Geen standaard prijs, maar een eerlijke prijs! Wat is een eerlijke prijs? U wilt zo weinig mogelijk betalen. Dat begrijpen wij en daar houden wij rekening mee. En wij moeten er van kunnen blijven bestaan. Zo gunnen wij elkaar het beste. Dat is een eerlijke prijs.
 • Naast kennis en ervaring uit de praktijk is er ook de theoretische kennis met de daarbij behorende diploma’s.
 • De beste mensen, de beste machines en de beste software garanderen een perfect product.
 1. Veel van onze opdrachtgevers zijn tussenpersonen zoals reclame bureaus die voor grote ondernemingen de volledig marketing en huisstijl organiseren. Die kiezen niet zomaar voor ons. Die vertrouwen ons. Vertrouwen dat wij door de jaren heen hebben verdiend.
 2. Wij zijn geen hobbyist met een prachtige website waardoor het er professioneel uitziet maar niet is. Alhoewel u dat waarschijnlijk niet direct in de gaten heeft, is er een groot verschil in kwaliteit van een badge gemaakt op een borduurmachine van een paar honderd euro, een semi professionele van een paar duizend euro en een professionele van duizenden euro’s, die uiteraard ook regelmatig professioneel wordt onderhouden. (Een Skoda octavia is een prima auto, maar levert niet de prestaties van een BMW M2)boduurmachines-professioneel-hobby-semi
 3. En ook het verschil tussen hobby software van een paar honderd euro en professionele software van vele duizenden euro’s is gigantisch. Wij kunnen daarmee veel nauwkeuriger werken, wij hebben veel meer mogelijkheden qua steken en kunnen kwalitatief veel beter werk leveren. Uiteraard moet de gene die met de software werkt, daar ook in geschoold worden.
 4. Wij zijn een professioneel bedrijf op een fysiek adres. Te controleren via kvk, belastingdienst en google maps/google street view.
 5. Wij digitaliseren en produceren zelf in Nederland én in Azië Dus de beste kwaliteit voor de beste prijs!
 6. Meer dan 12 miljoen artikelen, 120 merken, 4000 + producten. We werken samen met alle belangrijke leveranciers in binnen en buitenland. Wij gebruiken alleen de beste materialen. Daar wordt niet op bezuinigd.
 7. Wist u dat wij regelmatig door collega’s om hulp gevraagd worden? Of dat vertegenwoordigers bij collega’s zitten en ze ons bellen voor de oplossing van een technisch probleem bij de klant waar ze zitten? Mede daardoor weten wij dat we goed zijn en daarom durven wij dat ook te zeggen.
 8. Passie! Ons bedrijf is niet ontstaan omdat we geld moesten verdienen. Het is ook niet ontstaan omdat we een drukkerij hadden en dachten, “laten we ook gaan borduren”. Veel drukkers hebben een borduurmachine staan die ze niet meer gebruiken of zetten die te koop omdat ze er niet mee om kunnen gaan. Drukken is redelijk vlot te leren. Een printer, een plotter, een cutter en een pers, zijn snel aangeschaft. Wij weten dat omdat wij ook kunnen bedrukken. Binnen een paar weken kun je daar mee werken. Borduren niet. Voor een goed geborduurd of geweven product is meer nodig. en dat begint met passie.
Waarom kiest u (nog) niet voor ons?

 1. U twijfelt nog? Een offerte kost niets en wij vallen u daarna niet lastig. (wij hielden ons al aan privacy voorwaarden toen het nog gewoon fatsoen was en nog niet geregeld via de GDPR)
 2. Omdat u natuurlijk prijzen wilt vergelijken. Heeft u al een offerte van een collega? Stuur hem ook even naar ons wie weet.
 3. U wilt vergelijkingsmateriaal? Wie gingen u al voor? Sorry, maar buiten de plaatjes die u zo hier en daar op de site ziet, doen wij niet aan “name droppen”. Maar u heeft ons werk vast al eens ergens gezien. Want wij borduurden al voor;
 • Bekende en minder bekende sporters, acteurs, presentatoren etc.
 • Radio en TV programma’s
 • Verschillende leden van het koningshuis
 • Gemeentelijke en landelijke overheden (militairen, ambasades, politie, brandweer etc.)
 • Bekende en minder bekende bedrijven in de Scheepvaart industrie
 • Olie industrie
 • Machine industrie
 • Medische industrie
 • De Zorg
 • Horeca
 • Bekende en minder bekende clubs, verenigingen, Scouting etc.
 • Politieke partijen
 • en nog veel, heel veel meer….

en misschien nu ook voor u?

 

 1. U heeft liever al een overzicht van de prijs op onze site?  Wij zien zelf ook graag vaste prijzen op een site, als wij iets moeten aanschaffen. We begrijpen dat wel. Maar wij spreken altijd van een eerlijke prijs. U wilt niet te veel betalen en wij willen graag blijven bestaan. Een standaard prijs voor een badge, is volgens ons niet eerlijk voor u. U betaald dan een gemiddelde prijs voor een formaat. Komt de borduurder te laag uit met de prijs, zal hij/zij op de kwaliteit moeten inleveren en komt hij te hoog uit, betaald u te veel. Wij leveren een offerte op basis van uw logo. Niet het gemiddelde logo. Uw logo is toch ook niet standaard of gemiddeld? Voor een sublimatie badge of ander drukwerk, is een standaard wel te bepalen. Omdat de tijd voor drukwerk en de hoeveelheid inkt, redelijk standaard en gemiddeld is. “What you see is what you get.”  Steken in uw badge zijn niet altijd alleen maar recht toe, recht aan. Er zijn tientallen verschillende steeksoorten, richtingen en wisselingen. Soms moet een machine langzamer op een bepaalde plek in uw badge en soms kan het sneller. Een vaste prijs is gewoonweg niet een eerlijke prijs. Ook niet op basis van ervaring.
 2. Is er een andere reden waarom u nog niet voor ons kiest? Laat het ons weten. Misschien kunnen wij u overtuigen.
NEEMT U CONTACT MET ONS OP?
Aarzel niet om uw vraag te stellen. Als u vragen heeft, kunt u mij bellen, mailen, of appen en tijdens werktijd met ons chatten. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op de zaak. Wel verstandig om even een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen. Ik help u graag!

Badges & Patches

Virulyweg 29G
7602 RG Almelo
Overijssel / Nederland
Tel.: (+31)(0)546 – 657 760
Wtsapp: (+31)(0)6 130 48 399
Mail: [email protected]

Bereikbaar;

Ma t/m Do. 09:00 – 17:00
12:30 tot 13:00 pauze
Vrijdag volgens afspraak

Wij zijn een productiebedrijf. Geen winkel. I.v.m. te veel spontane aanloop, welke veel tijd inneemt moeten wij bezoek plannen volgens afspraak.

Bedrijfspand borduuratelier de Borduurshop BV

Bedrijfs info

K.v.k.:  56809743
Vestigingsnr:  000026321734
Btw:: NL8523.12.386B01
Eori:: NL852312386
Duns: 490886190
Iban: NL24BUNQ2041391502
Bic/Swift: BUNQNL2AXXX

U kunt ons natuurlijk 24/7 mailen, of whatsappen. Maar wij hopen dat u er begrip voor heeft dat wij enkel tijdens de werktijden beantwoorden.

(Badges & Patches is een onderdeel van de Borduurshop BV)

erkend leerbedrijf

google review voor badges en patches

Doordat ons bedrijf is ontstaan uit de liefde voor mode, kleding en textiel en door zowel vakgerichte diploma's alsmede praktische ervaring opgedaan sinds 1996, doordat wij zelf kunnen punchen (omzetten van uw logo naar borduurbaar bestand) en zelf in Nederland alsmede in het buitenland produceren, garanderen wij als grootste professionele leverancier van badges en patches, de beste Badges van Nederland en België voor de beste prijs

bel ons
WhatsApp chat