(+31)(0)546 – 657 760 [email protected]

Er wordt aan deze pagina gewerkt. De site is volledig functioneel, maar wij hebben opzettelijk nog geen links naar deze pagina gemaakt. Google is echter soms wat voorbarig met crawlen. Excuses daarvoor.

U wilt zelf badges borduren? Als hobbyist of u begint of heeft een borduuratelier en bent benieuwd hoe anderen geborduurde badges maken?

U kunt ons uw emblemen laten maken. Wij zijn daar goed in en voor wederverkopers kunnen wij dat over het algemeen, als er regelmatig wordt afgenomen, voor zeer gunstige voorwaarden. Waarom zelf doen als wij voor u kunnen dropshippen. Vraag ons gerust.

 

Maar…, wij leveren ook badge materiaal aan collega’s. In Europa zijn slechts een aantal kleuren badge materiaal bij een paar leveranciers te bestellen. Omdat wij zelf borduren, kwamen wij er al snel achter dat er te weinig kleuren worden geleverd. Het zijn slechts basis kleuren. Daarmee kun je je als leverancier van badges vaak wel redden, maar het is niet ideaal. En omdat wij al jaren ook patches maken in China, weten wij dat er in China wel leveranciers zijn van meer kleuren. Dus zijn wij ons daar in gaan verdiepen.

Wij kunnen elke wenselijke kleur die als textiel PMS verkrijgbaar is, als badge materiaal leveren. Heeft u speciale kleur wensen, kunnen wij over het algemeen die kleur als badge materiaal leveren.

Wist u niet dat er speciaal badge materiaal is? Dan maakt u waarschijnlijk nu uw badges op vilt? Of een andere stof? Hieronder volgt uitleg over hoe kwaliteits- badges gemaakt worden;

 

bel ons
WhatsApp chat